Cultura

La Villarroel programa sessions golfes de teatre, música i nous formats

Teatre

La Villarroel inicia una nova etapa de "sessions golfes" amb una variada oferta de teatre còmic, música i nous formats televisius, que s'estrenarà aquest divendres amb Las Gallegas, un espectacle de la companyia Lolita Corina.

La 'off Villarroel' és la nova aposta del teatre barceloní per atraure sobretot a la gent jove, a través d'una oferta nocturna que completa la programació habitual, divendres i dissabtes a dos quarts de dotze, i diumenges a dos quarts de nou. Les propostes estan vinculades al teatre còmic i el clown i, properament, a la música pop-rock i els nous formats televisius.

Al febrer, pujarà a l'escenari Mirando a Yucali, d'Alba Sarraute, i al març Nosferata, de Cristi Garbo. Aquestes tres propostes formen part del cicle Very Important Women, que reivindica les grans artistes, que, en aquest cas, totes són pallasses.

La 'off Villarroel' també estarà oberta els dilluns, que a partir de febrer seran els dies de la música en aquesta sala, que ha arribat a un acord amb la revista Rockdelux per programar un concert de la millor música pop-rock de l'escena independent cada mes.

L'audiovisual també tindrà cabuda a la Villarroel gràcies a l'acord establert amb la Xarxa de Televisions Locals i el programa 'D.O', per tal d'aprofitar els seus arxius audiovisuals i realitzar una proposta d'exhibició de nous formats televisius.

La idea és apropar als joves a la Villarroel amb una oferta d'activitats que mostri la vigència del teatre com a mitjà, amb la voluntat que deixin de veure el teatre com un espai llunyà, car, solemne i elitista. Amb preus d'entre 10 i 15 euros, la sala ofereix aquests espectacles a la 'off club'.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.