Cultura

Tanca el gratuït 'Metro'

Comunicació

L'empresa periodística Metro International ha anunciat aquest dijous el tancament fulminant del diari gratuït Metro, que ja no sortirà aquest divendres. Aquesta decisió afecta totes les seves edicions excepte les del País Valencià, que no pertanyen a Metro International. La mesura afectarà tota la plantilla, uns 80 treballadors que havien superat un ERO presentat al desembre que s'havia cobrat 28 acomiadaments.

La companyia ha apuntat a la "situació insostenible" del sector dels mitjans de comunicació com a principal causa de la decisió. "L'estat actual dels mercats financers internacionals i la contínua caiguda en el volum de vendes d'espais publicitaris, especialment als últims mesos, han causat un gran impacte a tot el sector dels mitjans de comunicació, que ha portat Metro a una situació insostenible", assenyala un comunicat.

Els directius de l'empresa asseguren haver analitzat diverses oportunitats de fusió al llarg del 2008 –entre les quals, amb el diari 20 Minutos–, tot i que el volum de pèrdues del mercat de la premsa gratuïta "ha dificultat" trobar una alternativa per millorar el futur financer de Metro a Espanya.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.