Cultura

Juan Perro presenta nova etapa al Festival de Guitarra de Barcelona

Juan Perro, alter ego de Santiago Auserón, presenta la seva segona etapa aquest divendres a la sala Bikini de Barcelona, en el marc del Festival de Guitarra, on donarà a conèixer quinze nous temes, cinc dels quals ja es poden escoltar a la seva pàgina de Facebook i al Myspace. Després d'una primera època d'exploració del 'son' cubà i gairebé cinc anys de silenci, Juan Perro torna als escenaris amb un repertori que incorpora ritmes afroamericans, que equilibra als sons cubans ja adquirits, en un intent de reconèixer el rastre hispà en aquesta música, 'per trobar la lògica d'un caminar', segons explicava aquest dimecres en la presentació del concert.

Sense cap disc al darrere, però amb algun tastet a les xarxes socials, Santiago Auserón inicia una nova etapa musical, en què s'aproxima als ritmes afroamericans que han deixat petjada a Nova Orleans, blues, 'rhythm and blues' i rock-and-roll primitiu, però sense oblidar el 'son' cubà que l'ha acompanyat durant els primers anys com a Juan Perro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.