Cultura

El Teatre Lliure de Gràcia s'inaugurarà amb un text clàssic l'última setmana de setembre del 2010

El director del Teatre Lliure, Àlex Rigola, ha precisat que el juliol les obres han d'estar acabades, perquè entraran a fer els assajos com "conillets d'Índies" per provar les noves instal·lacions

El director del Teatre Lliure, Àlex Rigola, dirigirà l'espectacle amb el qual s'inaugurarà el Teatre Lliure de Gràcia, en l'última setmana de setembre del 2010. El text, que s'ha estimat més no revelar, està escrit en els anys 50 per un mestre dramaturg nord-americà.

Rigola ha precisat que el juliol les obres han d'estar acabades, perquè entraran a fer els assajos com "conillets d'Índies" per provar les noves instal·lacions.

Ara com ara la primera fase de les obres ja està acabada, i era "la més preocupant" perquè s'estaven manipulant parets sense fonaments, ha explicat. Tot i que "no és indispensable", el colofó de la reforma podria ser un rentat de cara de la façana, però depèn de com vagin de temps i diners.

Un dels grans canvis serà l'escala del Teatre Lliure, un emblema que es vestirà amb una instal·lació del pintor i escenògraf Frederic Amat, patró del teatre i coneixedor de la seva història.

Amb tot, "la gent no notarà les grans obres", ha avançat Rigola, ja que afecten als llocs no visibles, com el teler, els elements de seguretat i la part tècnica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.