Cultura

Màrius Serra fa moure l'Auditori pels 'quiets'

Serra ha fet extensible el protagonisme del seu fill Llullu al llibre 'Quiet' a totes les famílies que viuen situacions similars

Amb l'espectacle benèfic que ha dirigit aquest diumenge Màrius Serra a l'Auditori de Barcelona ha volgut fer extensible el protagonisme del seu fill Llullu de les pàgines del seu llibre Quiet a totes les famílies que viuen situacions similars diàriament. Però no només a aquestes, també a les dels "inquiets" i a la societat en general. Tothom és protagonista. Per això ha convidat al món a fer una ullada compromesa amb una realitat que sovint es vol ignorar.

L'objectiu de l'espectacle, que ha comptat amb reconeguts artistes i personalitats del món comunicatiu català, recaptar fons per les Fundacions Nexe i Guimbarda, dedicades a l'atenció als pluridiscapacitats.

El fil conductor de la funció ha estat la lectura de fragments del llibre de la mà de Carles Capdevila, Sergi López, Queco Novell, Neus Bonet o Matthew Tree, entre d'altres. Alguns d'ells hi afegien paraules d'agraïment, i Albert Om hi ha volgut sumar un "parenostre laic", que ha començat amb un "Màrius Nostre, que blanc teniu tot el pèl" i ha acabat demanant que "no permeteu que els inquiets caiguem en la temptació d'oblidar-nos dels quiets ans deslliureu-nos en aquesta tasca de qualsevol mal. Parit".

Màrius Serra ha presentat l'espectacle dient que "aquesta nit prescindirem de la primera part de la discapacitat, és a dir que arrencarem el disc i ens concentrarem en la capacitat". I de seguida ha començat a sonar la música de Gòspel Viu amb força.

També ha actuat El Tricicle, Nina, Quimi Portet, Gossos, Lluís Gavaldà, Joan Miquel Oliver o Pau Riba, entre d'altres. Durant la funció l'il·lustrador Miguel Gallardo ha dibuixat el còmic 'Superquiet'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.