Cultura

Michael Nyman exposa 'Distractions' dins del Festival Loop de Barcelona

L'exposició, que podrà ser visitada fins l'1 de juny, recull vuit registres cinematogràfics produïts entre el 2000 i el 2008 que mostren la vida quotidiana a través de l'observació de Nyman en diferents llocs del món

La seu de l'Obra Social de Caixa Catalunya de Barcelona acollirà, per primera vegada a l'Estat, 'Distractions', vuit videocreacions del músic Michael Nyman, dins del Festival Loop de Barcelona, des d'aquest dijous i fins l'1 de juny.

L'exposició recull una selecció de registres cinematogràfics produïts entre el 2000 i el 2008 que mostren la vida quotidiana a través de l'observació de Nyman en diferents llocs del món, amb l'objectiu de reflectir cultures vives i tradicions oblidades.

'Distractions' és una versió visual de l'estil musical de Nyman, ja que la relació de l'artista amb el so es reflecteix visualment a través de la seva càmera de mà, amb la qual s'endinsa en el gènere de film i documental.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.