Cultura

Jorge Javier Vázquez i la cadena COPE, entre els guanyadors dels Ondas 2009

Més de 750 candidatures de 22 països optaven als guardons que concedeix la Cadena Ser

El presentador de Sálvame Jorge Javier Vázquez (Tele 5) i Al sur de la semana de la Cadena COPE, pel millor tractament informatiu, són dos dels guardonats amb els premis Ondas 2009, que s'han conegut avui. El jurat ha premiat Vázquez a la categoria de millor presentador per "renovar brillantment i sentit de l'humor" el rol de presentador en un gènere controvertit.

Els altres guanyadors són el grup Fito y Fitipaldis, Carlos Baute, Fama (Cuatro), El Intermedio (La Sexta), Física o química (Antena 3), La banda The Killers, el programa radiofònic Si amanece nos vamos, de la cadena Ser, Ràdio Euskadi i Informe Robinson.

També a la televisió, el premi a la innovació o qualitat televisiva ha recaigut en 23F El día más difícil del Rey de TVE pel seu acostament a la història recent i el seu èxit "rotund" que aferma el format de les minisèries com a fenomen en auge, segons el jurat.

També els actors Gonzalo de Castro, pel seu paper a Doctor Mateo d'Antena 3, i l'actriu María Castro, per la "frescor" en la interpretació de Jessica a Sin tetas no hay paraíso de Telecinco, han estat premiats.

El premi al millor programa emès per emissores no nacionals ha recaigut en Madrileños por el mundo de Telemadrid.

Més de 750 candidatures de 22 països optaven als guardons de la 56a edició, que concedeix la Cadena Ser a través de l'emissora Ràdio Barcelona, i que distingeix els millors treballs a la televisió, ràdio, cinema, música i publicitat radiofònica.

Els premiats recolliran els seus guardons el 4 de novembre en una gala que es farà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona presentada pels periodistes Carles Francino i Àngels Barceló.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.