Cultura

A la venda les entrades per al Festival de Cap Roig

Per a cada concert sortiran a la venda 2.200 entrades, amb preus que oscil·len entre els 25 i els 225 euros

Les entrades per als 20 concerts del Festival de Cap Roig 2009 sortiran a la venda a les 10.00 hores d'aquest dilluns per telèfon i internet.

Per a cada concert sortiran a la venda 2.200 entrades, amb preus que oscil·len entre els 25 i els 225 euros.

Entre els artistes més destacats d'aquesta edició hi ha el cantautor i guitarrista James Taylor, el cantant de jazz Jamie Cullum, la nord-americana Anastacia i un dels compositors més aclamats de l'últim mig segle, Leonard Cohen.

Facto Delafé i las Flores Azules, Mazoni, Bikimel, Marina Rossell, Raimon, Luz Casal i Paco Ibáñez són alguns dels artistes que formen part del cartell del festival, a banda de Miguel Bosé, que inaugurarà el festival el 5 de juliol.

Tampoc hi faltaran alguns clàssics del festival com Julio Iglesias amb dos concerts (13 i 14 d'agost), Sara Baras (5 i 6 d'agost), Carlos Núñez (11 d'agost) i Josep Carreras (1 d'agost).

A més de Cullum, el gènere jazzístic serà l'epicentre dels concerts de La Locomotora Negra acompanyada de la Coral Sant Jordi (3 d'agost) i de Michael Bolton (10 de juliol).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.