Cultura

El festival Sónar arriba per primera vegada a NY en el marc del 'Catalan Days'

A l'espectacle, que començarà aquest dimarts, escriptors, actors i músics presentaran una mostra de cultura catalana

El Sónar es presentarà a Nova York, per primera vegada al llarg dels 16 anys d'història del festival, amb un programa d'actuacions d'artistes catalans i americans que combinen propostes d'art multimèdia amb música electrònica experimental i pop d'última generació.

El SonarSound NY començarà aquest dimarts a partir de les vuit del vespre al teatre Baryshnikov Arts Center (BAC) d'aquesta ciutat. Aquesta jornada s'inclou en el festival Catalan Days. Arts, Food and Literature from Catalonia and the Balearic Island, que organitza l'Institut Ramon Llull (IRL) fins el 20 de maig.

El programa inclourà les instal·lacions de Marcel·lí Antúnez i ReacTable, la música de Balago, la banda sonora, en viu, d'Àrbol i Fibla per a una pel·lícula del taiwanès Tsai Ming-Liang, el pop d'Hidrogenesse, el hip hop en format trio de Del Palo Soundsystem, dos sets a càrrec del dj barceloní d.a.r.y.l i la rítmica dels nord-americans DJ/Rupture i Prefuse 73.

El festival ha agrupat durant més d'un mes i mig a Nova York escriptors, actors, músics i artistes de performance, per presentar al públic una mostra de cultura catalana. Per fer-ho, l'IRL col·labora amb diverses entitats de referència a la ciutat com el Baryshnikov Arts Center, el Jazz Standard, el Lincoln Center, el PEN American Center, el Carnegie Hall's i el CUNY Graduate Center.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.