Cultura

Hollywood farà una pel·lícula amb els últims assajos de Michael Jackson

Columbia, que pagarà 60 milionis d'euros pels drets, produirà el film amb amb les més de 100 hores d'imatges inèdites del cantant preparant els concerts que no va poder fer

Els estudis de cine Columbia Pictures produiran una pel·lícula amb les gravacions dels últims assajos realitzats per Michael Jackson per preparar els concerts que tenia previst fer a Londres, segons ha informat aquest dimecres la revista The Hollywood Reporter.

Columbia, del grup Sony, ha arribat a un acord amb AEG, la promotora de les més de 50 actuacions previstes pel Rei del Pop a la capital britànica, que portaven per títol This is it i que no es van arribar a fer realitat. El contracte, però, haurà de rebre l'aprovació del jutge que supervisa els tràmits de l'herència del cantant en la vista oral fixada per al proper dilluns, 10 d'agost.

L'acord per fer la pel·lícula inclou un pagament de 60 milions de dòlars pels drets per part de Columbia i el repartiment dels beneficis entre l'entitat que administra els béns de Jackson i AEG.

Bravado International Group, de Universal Music, s'encarregarà de la comercialització dels productes relatius a aquesta producció.

S'estima que AEG compta amb més de cent hores d'imatges inèdites de Michael Jackson, corresponents als seus assajos a Los Angeles el mes de juny passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.