Cultura

Divisió a Catalunya Ràdio per la carta a Manel Fuentes

Almenys una desena de treballadors demanen deixar de pagar la quota sindical al comitè d'empresa. Es queixen que no es consultés ni s'informés la plantilla abans d'emetre el comunicat contra la participació del director d''El matí' en un programa d'Antena 3. El comitè manté que no volia que l'afer es fes públic 

L'afer Fuentes ha acabat esquerdant la redacció de Catalunya Ràdio, incloent-hi l'àrea de programes i la d'informatius. Almenys una desena de treballadors han demanat aquest divendres al matí al comitè d'empresa que els deixi de cobrar la quota sindical amb què els empleats poden contribuir, voluntàriament, a sufragar les despeses de les accions de defensa de la plantilla.

Amb diversos matisos, els que han protestat es queixen fonamentalment de les formes emprades, ja que la carta oberta adreçada a Manel Fuentes i al director de l'emissora, Ramon Mateu, es va emetre ahir sense consultar-ho ni anunciar-ho a la plantilla, i també sense parlar amb Fuentes, que encara no havia signat l'acord amb Antena 3 per presentar Pánico en el plató i que ja havia decidit renunciar al projecte per no "malmetre" El matí de Catalunya Ràdio, que assegura que és la seva "prioritat".

La presidenta del comitè d'empresa, Montse Raya, ha assegurat a l'AVUI.cat que no vol entrar en aquesta nova polèmica, afegida a la generada pel projecte frustrat de Fuentes i les primeres crítiques, de la diputada de CiU Meritxell Borràs. Raya ha puntualitzat que "en cap moment es volia fer pública la carta oberta". "Nosaltres vam escriure a Manel Fuentes i al director de l'emissora, no volíem que transcendís als mitjans de comunicació", ha matisat.





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.