Cultura

Michael Jackson farà fins a 44 concerts a Londres

Michael Jackson ha anunciat a través de la seva pàgina web que amplia el número de concerts que farà a Londres, fins a 44, trenta concerts entre el juliol i el setembre del 2009 i catorze més entre el gener i el febrer del 2010.

La setmana passada el cantant pop va anunciar la celebració de 8 concerts el pròxim mes de juliol, l'última gira de l'artista. Aquest dijous, però, ha fet públic que se n'han programat 34 més, que tindran lloc entre el juliol i el febrer del 2010. La raó esgrimida és, segons es diu a la web, la gran demanda d'entrades venudes des que es van posar a la venda dimarts passat.

Segons la web de l'artista, la gira començarà al London O2 Arena el 8 de juliol i acabarà vuit mesos més tard, el 12 de febrer del 2010.

El recinte escollit per a les actuacions compta amb una capacitat de prop de 20.000 persones, així que el cantat podria arribar a reunir 900.000 seguidors en la que serà, segons ha dit, la seva última gira.

.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.