Cultura

El comitè d'empresa de Catalunya Ràdio es disculpa amb l'equip de Fuentes

Envien un text d'aclariment per aturar el malestar generat per la carta oberta contra el projecte del director d'El Matí a Antena 3

El culebrot desencadenat pel projecte, finalment frustrat, de Manel Fuentes amb Antena 3 Televisión ha arribat al que hauria de ser el darrer capítol. El comitè d'empresa de Catalunya Ràdio s'ha disculpat aquest divendres a la tarda amb l'equip d'El Matí, per compensar la carta oberta enviada ahir al director del programa i al de l'emissora, Ramon Mateu, i per aturar el malestar generat.

Amb una nota titulada Aclariment a la nota del comitè d'empresa amb data 18-11-09, els responsables de l'organisme de defensa dels treballadors han assegurat que "mai" ha estat la seva intenció "criticar la feina que els treballadors de plantilla i els externs" fan a El Matí, ja que "com es pot comprovar cada dia" estan fent "un producte de primera qualitat".

Després d'haver rebut una desena de peticions de treballadors de l'emissora per deixar de pagar la quota sindical com a protesta pel comunicat de dijous –que es va fer sense consultar la plantilla i en què es deia que no s'entenia per què Fuentes volia presentar Pánico en el plató a Antena 3– els membres del comitè han manifestat que els "sap greu" que alguns dels seus companys s'hagin "sentit ofesos".

"Ens disculpem", anuncien. I afegeixen: "Segurament hauríem hagut d'explicitar i incidir molt més en el fet que tots els integrants d'El Matí de Catalunya Ràdio esteu fent una feina excel·lent i que, segurament, es traduirà en uns bons resultats d'audiència."

Finalment, matisen que el text de dijous –que era d'ordre intern i que va transcendir als mitjans de comunicació contra la voluntat del comitè, segons ha explicat la seva presidenta, Montse Raya, a l'AVUI.cat– era "només una resposta" a la carta de Fuentes publicada a l'AVUI entre d'altres mitjans diumenge passat. Aquest article era, al seu torn, la resposta del periodista a les primeres crítiques rebudes pel projecte d'Antena 3, provinents de la diputada de CiU Meritxell Borràs. Aquest dijous, Borràs replicava a Fuentes, també amb un escrit a l'AVUI.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.