Cultura

Ningú compra 6 retrats de Kate Moss fets per Banksy

Sis serigrafies del grafiter britànic Banksy que representen la model Kate Moss no han trobat comprador en una subhasta celebrada a Londres.

Els sis treballs, d'una sèrie limitada de vint, realitzada el 2005, s'han ofert al millor postor a la sala Bonhams, a l'espera que assolissin un preu per sobre dels 150.000 euros.

Banksy, pseudònim d'un artista nascut el 1975 del qual es desconeix la identitat real, tot i que es diu que viu a Bristol, es va inspirar per a la sèrie en la imatge que va crear Andy Warhol de Marilyn Monroe.

De fet, els retrats de la supermodel britànica la presenten amb diferents colors d'ulls, llavis, cara i cabells, com Warhol va fer amb l'actriu de Hollywood.

En una altra subhasta, celebrada a començaments del mes de febrer, una altra serigrafia de la mateixa sèrie va arribar a superar els 100.000 euros. Per algunes obres de l'artista, que té com a senyal identitari la provocació, sobretot política, s'han arribat a pagar més de 400.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.