Cultura

A l'ombra de Capri

El programa està codirigit per Jordi Campàs i Martín Piñol, que també actua com a conductor de les edicions

Els monòlegs humorístics, per la seva versatilitat i pel ritme àgil amb què es poden encadenar -la televisió agraeix qualsevol possibilitat de mantenir un ritme àgil- han assolit una presència intensa a la televisió. Aquesta presència serà, a partir d'aquesta nit, una mica més intensa perquè Televisió de Catalunya estrena In situ.

Amb els recitals de Joan Capri com a mostra de les possibilitats de l'humor català expressat a través de monòlegs, el nou programa que TV3 situa en la franja de segon prime time ha convocat una quinzena de monologuistes, que deixen anar la càrrega satírica -cadascun amb el seu estil- quan parlen de temes com ara la por de volar, els animals de companyia, els traumes infantils i l'addicció als telèfons mòbils.

Autors i intèrprets

Un dels valors d'In situ té a veure amb l'autoria dels monòlegs: els intèrprets són, a la vegada, els responsables primers i últims d'allò que expliquen davant les càmeres.

El programa està codirigit per Jordi Campàs i Martín Piñol, que també actua com a conductor de les edicions i dóna pas als monologuistes, entre els quals hi ha humoristes, actors i periodistes, com és el cas d'Iu Forn, col·laborador de l'AVUI a través de la seva secció Passa-ho!

Cadascuna de les edicions d'In situ està dedicada a un monologuista i consta d'una presentació biogràfica i de la interpretació de tres monòlegs de tres minuts de durada cadascun, que han estat enregistrats fora dels platós i que s'interpreten en un indret que té relació amb allò de què s'està parlant.

Per ordre d'emissió, els quinze monologuistes d'In situ són Dani Mateo; Òscar Andreu i Òscar Dalmau; Dani Pérez; Sílvia Abril -la Niña de Shrek a Buenafuente-; Albert Boira; Mónica Pérez; Txabi Franquesa; Carlitos; Toni Moog; Iu Forn; Iñaki Urrutia; Janot Caba; Berto Romero i Martín Piñol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.