Cultura

La cançó inèdita de Michael Jakson resulta ser antiga

La va compondre amb Paul Anka el 1983 i la va estrenar una cantant de Puerto Rico el 1991

Hores després de l'esperada estrena de This is it, el primer single de Michael Jackson suposadament inèdit després de la seva mort, els experts i els fans del cantant han denunciat que la música i la lletra són idèntiques a un tema enregistrat fa 18 anys per una cantant de Puerto Rico que es diu Safire.

Resulta que Jackson va compondre la cançó amb Paul Anka a principis dels anys 80, concretament el 1983, amb el títol de I Never Heard. Finalment, però, la cançó va quedar descartada per formar part d'alguns dels àlbums de Jackson i, el 1991, la va acabar estrenant la cantant Safire.

Després de dinfondre's a nivell mundial el single "inèdit" de Jackson, Paul Anka ha reivindicat la part del seu copyright com a coautor de la cançó i n'ha reclamat el 50% dels drets i, per tant, de tots els beneficis que se'n generin.

Resulta que Jakson va enregistrar algun  moment la cançó amb la seva veu, i en ser descoberta per la discogràfica Sony, ho ha intentat aprofitar per treure'n un rèdit important després de la mort del cantant. L'operació, però, els ha sortit malament, tot i que la polèmica ha generat un increment de visites a la pàgina oficial del cantant.

Sony preveu llançar un disc recopilatori i una pel·lícula amb el mateix títol que el single This is it a finals d'aquest mes d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.