Cultura

Felanitx acull avui i el dia 29 la XIII Mostra de Cinema i Vídeo de la Part Forana

La Casa de Cultura del municipi mallorquí de Felanitx acollirà avui i el dia 29 que ve, a partir de les nou del vespre, la XIII Mostra de Cinema i Vídeo de la Part Forana, que té un inversió de 7.500 euros del Departament de Cultura del Consell de Mallorca per donar suport així al sector audiovisual.

D'aquesta manera, la mostra dedicarà el dia d'avui al cinema professional i independent de la Part Forana, amb la projecció dels curtmetratges Inmundonostrum, dirigit per Lluís Romero i Pau Pont, Apollinnaire, de Tonina Obrador, i Equipajes, de Toni Bestard.

També es projectarà el documental d'Antoni Caldentey, Burundi no es ficción i els curtmetratges en català premiats aquest any Persona, singular, de Miquel Forteza i Adrià Arbona (premi especial al millor curt fet per alumnes de centres educatius en el VII Certàmens de Curtmetratges de Ficció en Català 2007) i Nàufrags, de Claudio Lichtenstein (primer premi al VII Certàmens de Curtmetratges de Ficció en Català 2007).

El dia 29 la proposta Nit d'Art, Música i Animació reunirà iniciatives en aquests tres àmbits. Així, obrirà la nit la projecció del documental de Luis Ortas sobre la feina de l'artista de Felanitx Miquel Barceló a la catedral de Palma, Mar de fang. Miquel Barceló a la Catedral de Mallorca. A continuació, les Llunàtiques oferiran un recital poètic i musical amb projecció d'imatges, i, finalment, es projectaran sis curts d'animació de la Universitat dels Illes Balears.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.