Cultura

Jorge Jáviez Vázquez diu que el jurat dels Ondas ha tingut "molta valentia" en premiar-lo

El presentador de Badalona ha assenyalat que no entén que el qualifiquin de polèmic

El guanyador del premi Ondas 2009 al millor presentador, Jorge Javier Vázquez, ha afirmat avui que el jurat ha tingut "molta valentia" en premiar-lo i ha reivindicat que la televisió i la societat avancen i els Ondas "no poden girar l'esquena" a aquests canvis.

El presentador de Sálvame ha fet aquestes declaracions als mitjans durant la tradicional reunió dels guanyadors al Palauet Albéniz de Barcelona, on tots els premiats de la 56a edició s'han fet la foto de família, al costat de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el president del Grupo PRISA, Ignacio Polanco.

El presentador de Telecinco de Badalona s'ha mostrat encantat en rebre aquest premi i ha assenyalat que no entén quan l'associen amb una persona polèmica, ja que creu que aquest adjectiu escau a persones segures de si mateixes i ha afegit que ell es considera "vulnerable i amb pors".

Altres premis

La presentadora Paula Vázquez ha assegurat que l'Ondas al millor programa d'entreteniment ha servit a l'equip de Fama de Cuatro per donar-los "una empenta" i rebre més energia per continuar fent coses innovadores. Ha considerat que el guardó és merescut i ha agraït la feina de tot el seu equip.

A la categoria musical, Fito&Fitipaldis recollirà aquesta nit el guardó al millor artista o grup espanyol, un premi que suposa "una empenteta" i que rep agraït. El cantant, que acaba de treure nou disc i està començant la nova gira, ha afirmat que l'espera un temps "bastant mogudet".

Aquests i la resta dels guanyadors d'aquesta edició dels premis Ondas, rebran els seus guardons aquesta tarda a la gala que es farà al Gran Teatre del Liceu i que presentaran Carles Francino i Àngels Barceló.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.