Cultura

Èxit dels caps de cartell

Els Pets i Sepultura tanquen el Senglar Rock 2007

Els cap de cartell del Senglar Rock triomfen i confirmen l’atracció d’un programa que acaba aquesta nit amb els concerts d'Els Pets, la Dharma i els encara pendents de Sidonie, The Toasters i el rock dur dels brasilers Sepultura, que venien expressament a Lleida fent una aturada en la preparació del seu nou treball. El final de festa el posaran de matinada Discípulos de Otília i The Pinker Tones. L’Elèctrica Dharma va encetar el vespre amb el seu nou espectacle, Gira Perpètua, i per acabar d’animar la nit Els Pets van estrenar al festival el seu darrer treball, Com anar al cel i tornar, amb centenars d’incondicionals que van omplir el recinte, com cada any que apareixen els tarragonins i la seva conya.

El recinte de les Basses es va omplir especialment des de divendres, sobretot en les actuacions de Fermín Muguruza, Lax’n’Busto i Paradise Lost. Muguruza va sorprendre a molts dels que l’esperaven després de tres anys de silenci amb el seu nou so, mesclant el seu to habitual amb la música jamaicana. Els de Lax’n’Busto són un clàssic i no s’han perdut cap de les deu edicions del Senglar. Enguany, però, hi arribaven amb dues novetats. El nou disc, Relax, d’una banda, i el nou cantant, Salva Alberch, de l’altra. El concert va complir les expectatives i va demostrar que el grup supera l’absència del fins ara vocalista, Pemi Fortuny.

L’organització farà avui el balanç d’un festival que ha mantingut el seu estil i atracció, sota una forta calor que ha congestionat els autobusos que duien els visitants a piscines municipals, i sense incidents. Algunes crítiques a bones actuacions en horaris de tarda i la incògnita d’una entrada nocturna de 15 euros, bàsicament creada com a crida per a més implicació dels lleidatans, però que no sembla haver quallat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.