Cultura

Uns desconeguts ataquen a pedrades la seu de la COPE a Vigo

Comunicació

Uns desconeguts han atacat aquesta nit la seu de l'emissora de ràdio COPE a Vigo, al número 57 del cèntric carrer del Príncepe, a la façana de la qual han llançat pedres, i alhora proferien insults, tot i que sense que hi hagi hagut danys personals.

Així ho ha confirmat el redactor en cap de l'emissora, Íñigo Landa, que ha explicat que els fets es van produir cap a les 21:30 hores d'ahir, poc després que es fes en aquest carrer una concentració per protestar per l'assassinat diumenge passat d'un jove durant una batussa a Madrid, entre membres dels col·lectius neonazi i 'red skin'.

Tot i això, Landa ha insistit que l'atac no està necessàriament vinculat amb aquesta concentració i ha recordat que els autors són "desconeguts" que van llançar contra la façana envidriada de l'emissora, situada en el primer pis de l'edifici, "unes cinquanta pedres", i alhora proferien crits i insults.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.