Cultura

Fuentes podria saltar al matí de Catalunya Ràdio

La direcció de l’emissora ha pensat en el periodista com a substitut de Neus Bonet de cara a la temporada que ve

El nom de Manel Fuentes s’està perfilant com el més ben situat per substituir Neus Bonet al capdavant d’El matí de Catalunya Ràdio la temporada que ve, segons diverses fonts consultades per l’AVUI.

Segons aquestes fonts, el director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, hauria pensat en Fuentes –que ara presenta el magazín Problemes domèstics– com una alternativa per remuntar la pèrdua d’audiència de Catalunya Ràdio i del programa matinal, que ja s’arrossega des de fa un temps però que es va accentuar arran de la marxa d’Antoni Bassas. En la darrera onada de l’Estudi General de Mitjans, Catalunya Ràdio ja figurava en tercera posició en nombre d’oients per darrere de RAC 1 i de la cadena SER.

Si les ofertes que Manel Fuentes té damunt la taula arriben a bon port –un dels aspectes que estarien pendents de tancar-se és el salari del periodista– també podria presentar un programa setmanal d’actualitat a TV3 amb l’equip del programa Àgora. Una de les opcions que s’han plantejat és que ja no es tractés d’un debat, a causa de l’anunciada inclusió a la graella d’un debat presentat per Lídia Heredia.

En una entrevista que li va fer Albert Om a El club fa unes setmanes, Fuentes reconeixia la possibilitat que a partir de setembre ocupés una franja horària diferent de l’actual. Problemes domèstics s’emet des les 11 a la 1 del migdia.

Habitual de la ràdio i la televisió, Manel Fuentes ha presentat recentment el programa d’humor Malas compañías, a la televisió de MediaPro, La Sexta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.