Cultura

McCartney estrena a YouTube el 'single' del nou àlbum

El videoclip del primer senzill està protagonitzat per Paul McCartney, Natalie Portman i Mackenzie Crook

Paul McCartney, presenta avui a Youtube, Dance Tonight, primer single extret del que serà el seu àlbum d'estudi núm. 21 (en solitari), Memory Almost Full. El nou disc de McCartney, que arribarà a les botigues el pròxim 11 de juny, suposa un viatge retrospectiu als començaments del cantant, i una repassada a la infància i als "records de Liverpool", ha confessat l'artista.

El primer single de l'àlbum va ser gravat a Londres el mes de març passat, i el videoclip està protagonitzat per Paul McCartney, Natalie Portman i Mackenzie Crook. Ha estat dirigit per Michel Gondry.

Segons ha explicat Paul McCartney, es va sentir "encantat" quan va veure l'Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, l'últim pel·lícula que ha dirigit Gondry. "Vaig pensar que tenia un gran sentit de l'humor i que era una pel·lícula molt ben feta. El seu treball és senzill, enginyós i divertit. La connexió amb Natalie va venir per la meva filla Stella, que fa sabates que no són de pell i que compra Natalie, així que vaig pensar, "Bé, la trucaré i veuré si vol fer-ho", així que la vaig trucar i li vaig dir, "Hola, sóc el pare de Stella". Tenia una mica de temps lliure entre les seves pel·lícules, així que va ser genial. Li vaig esmentar que jo volia treballar amb Michel Gondry i va resultar que Natalie era fan seva."

El vídeo del primer single de Paul McCartney, Dance Tonight serà presentat i promocionat a través de la secció 'Director Vídeos', que apareix a la part de dalt de la pàgina de començament.

El nou àlbum de McCartney el componen 13 cançons, i és "emotiu, provocador i rocker", segons ha comentat el cantant. "Estic molt orgullós de tots els temes", ha dit l'artista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
televisió

La majoria de pèrits conclouen que hi ha “diferències essencials” entre ‘OT’ i ’Eufòria’

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

Una vintena de companyies passaran pel FITAG

GIRONA

La novel·la ‘Aterratge’ d’Eva Piquer guanya el Premi Literari ‘El Setè Cel’

salt
MÚSICA

Record d’ocupació en la vintena edició de l’(a)phònica

BANYOLES
món editorial

Joan Abellà deixarà Enciclopèdia Catalana al desembre

Barcelona
cultura

Mucha Muchacha i Los Voluble obren la 27a Fira Mediterrània, i posa el focus en la dissidència

Manresa
guardó

Helena Rufat i Salvador Ortells, premis Ciutat de Gandia

Barcelona
museus

La Fundació La Caixa i l’American Museum of Natural History signen un acord de col·laboració

Barcelona
ÒPERA CONTEMPORÀNIA

L’últim ciutadà de l’URSS surava a l’espai

BARCELONA