Cultura

Antena 3 notifica a la CNMV converses amb la Sexta per a una possible fusió

L'operació, en principi, no afectaria les dues marques que, tot i compartir continguts i producció audiovisual, mantindrien la seva personalitat

Antena 3 ha admès aquest dijous davant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que ha mantingut converses amb la Sexta sobre la possibilitat de fusionar-se. Tot i això , diu que ha parlat amb "diversos operadors del sector per explorar possibles vies d'integració dels seus negocis audiovisuals, inclosa la Sexta" sense que a dia d'avui s'hagi arribat a cap principi d'acord "ni verbal ni escrit" amb cap d'ells. Ha estat la resposta del consell d'administració de la cadena privada a un requeriment que li ha fet la CNMV arran d'informacions que han aparegut en diversos mitjans de comunicació que ja donaven la fusió per feta.

El secretari general i del Consell d'Administració d'Antena 3, Luis Gayo del Pozo, s'ha dirigit a la CNMV per carta per respondre al requeriment "sobre l'existència de converses entre Antena 3 Televisió SA i La Sexta per la possible integració d'ambdues empreses, tal com s'ha difós en alguns mitjans de comunicació". Antena 3 ha admès haver mantingut converses amb altres cadenes però no ha donat per tancada una possible fusió amb La Sexta.

Segons va informar ahir dijous El Mundo, ambdues cadenes estarien a punt de tancar un acord per fusionar-se, només pendent d'alguns detalls. La operació es faria mitjançant un bescanvi d'accions entre les dues companyies. L'operació, en principi, no afectaria les dues marques que, tot i compartir continguts i producció audiovisual, mantindrien la seva personalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.