Cultura

Quimi Portet, Miqui Puig i Mazoni participen al concert benèfic per a l'esclerosi múltiple

Música

La Fundació Grup d'Afectats d'Esclerosi Múltiple (GAEM) organitza el 3 d'abril el concert benèfic Esclerock, al Palau de la Música Catalana, que comptarà amb la participació desinteressada de músics com Quimi Portet, Miqui Puig, Mazoni i Nour.
Quimi Portet serà l'encarregat d'obrir el concert amb cançons del seu últim World Tour 2007. A continuació, Miqui Puig interpretarà nous temes del disc que llançarà aviat i finalment els joves grups Mazoni i Nour clausuraran l'acte.

Una malaltia freqüent
L'excantant de Los Sencillos, Miqui Puig, ha comentat que quan va conèixer la possibilitat de participar en aquesta iniciativa no s'ho va pensar "dues vegades", ja que "es tracta d'ajudar moltes persones" que pateixen una malaltia "cada vegada més freqüent".

D'altra banda, el cantant de Nour, Yacine Belahcene, ha destacat que "és important que tots siguem conscients" d'aquesta malaltia, i ha explicat que la música "pot ajudar a crear emocions" que col·laborin en "la investigació i el treball" en l'esclerosi múltiple.

Els fons recaptats
Els fons recaptats pel concert seran destinats íntegrament al fons del projecte d'investigació clínica que la Fundació GAEM impulsa i que s'està desenvolupant a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

La Fundació GAEM, creada el 2007 a partir de l'Associació GAEM que treballava en la lluita contra l'esclerosi múltiple des del 2003, és la primera fundació sanitària impulsada per malalts que treballa en la recerca de tractaments curatius.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.