cultura

Gandia celebra la primera festa Estellés

El jardí del restaurant Santanjordi serà l'escenari on el 15 d'octubre, a partir de les 20.30 hores, on es retrà homenatge al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés.

L'acte comptarà amb una lectura poètica popular coordinada pels poetes Maria Josep Escrivà, Josep Lluís Roig i Christelle Enguix; l'actuació del jove cantautor Andreu Valor i el parlament del professor Ferran Suay. Un sopar literari serà el colofó d'una activitat que pretén convertir-se en una cita anual de compromís amb la nostra cultura.

En acabar la lectura està prevista l'actuació del cantautor Andreu Valor, un jove que conrea un estil propi combinant diverses influències com el blues, el pop, el folk-rock americà i la cançó d'autor més tradicional, amb unes lletres de caire intimista i reflexiu. La seua enèrgica veu ens convida a un viatge personal per despertar l'ànima i la consciència, i poder, a través de l'amor crear un futur més just i solidari. Per a l'espectacle, el músic alcoià interpretarà, entre altres peces, alguns poemes musicats d'Estellés.

La clausura anirà a càrrec de Ferran Suay, professor de Psicobiologia a la Universitat de València i president de Tallers per la Llengua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.