cultura

teià

Can Llaurador, finalista en un premi de paisatge

El complex format per la biblioteca, la masia i el parc de Can Llaurador, a Teià, ha estat triat com un dels cinc finalistes que aspiren a la tercera edició del premi Mediterrani del Paisatge, que s'organitza en l'àmbit europeu. De fet, el projecte maresmenc haurà de competir amb tres candidats italians –el Minimetro de Perusa, la remodelació del recinte històric dels set aqüeductes a Roma i la regeneració del nucli antic d'una ciutat emmurallada de la regió del Vèneto– i un altre de l'Estat espanyol, el parc del riu Guadaira, a Andalusia.

Segons apunten fonts municipals, el jurat ha valorat aspectes com ara “el paper que té dins l'estratègia urbanística global definida en el POUM” o “ la dignificació de les entrades del poble” que suposa aquest projecte que encara no està executat totalment. De fet, el consistori encara està acabant de lligar el finançament per a la remodelació de la masia, i per a més endavant queda la urbanització del parc.

El jurat internacional, que està format per arquitectes, geògrafs i altres professionals vinculats al paisatge, ha d'emetre un veredicte entre els dies 28 i 29 d'aquest mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.