cultura

Gran nivell interpretatiu del concurs organitzat pel Conservatori d'Altea

Al llarg d'aquesta setmana passada, el Conservatori Professional d'Altea ha organitzat la 5a edició del seu Concurs d'Interpretació, una convocatòria marcada per l'alt índex de participació i la gran qualitat en el nivell interpretatiu, i que ha fet que el jurat haja tingut molt difícil l'elecció dels intèrprets per a la gran final. De fet, en les categories B i C seran cinc i sis finalistes, i no quatre com es fa tradicionalment, degut que els jutges no van voler deixar fora a músics que ben be es mereixien el pas a la final del pròxim 4 de març a Palau Altea.

Una altra de les grans novetats d'aquesta edició ha sigut l'emissió en directe per internet, que ha fet possible seguir el concurs de tots i cadascun dels quaranta-nou músics participants al voltant del mon.

Respecte als resultats del concurs, finalment han sigut quinze els participants seleccionats pel tribunal. Des de la direcció del centre es vol agrair als alumnes la seua dedicació i esforç realitzat de cara a aquest esdeveniment, i també als pares i públic en general per la seua assistència a les actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.