Cultura

Gent

Quant costa una samarreta de Piqué?

La resposta a la pregunta del titular és: molt menys que la de Xavi Hernàndez. Una samarreta del Barça autografiada pel noi de moda, pel futbolista que acaba de firmar un substanciós contracte per promocionar la roba de Mango va ser adquirida dissabte al vespre per 500 euros, mentre que la del seu col·lega blaugrana, finalista a la pilota d'or, es va vendre per 1.200 euros. Es nota que els assistents (uns 150 empresaris, periodistes i esportistes) al sopar i subhasta a favor de la fundació de Johan Cruyff que es va fer al Relais & Chateau Mas de Torrent de l'Empordà eren més futbolers que amants dels ritmes del waka waka, que per cert també sonen en aquest sibarita hotel, ja que Shakira s'hi refugia de tant en tant en alguna de les cases individuals que formen part del relaxant i acollidor complex. Aquest cap de setmana, però, era a molts quilòmetres: recollint el guardó a l'artista de l'any per una altra fundació, la de la Universitat de Harvard, que premiava les seves iniciatives filantròpiques com a ambaixadora d'Unicef i també fent escoles per als nens sense recursos amb la seva pròpia fundació, Pies Descalzos.

Gerard Piqué jugava a Mallorca, amb la presència a les grades de David Bisbal, Alberto Contador i Rafa Nadal. Precisament d'aquest últim també es va licitar una raqueta a Mas de Torrent, que va partir de 200 euros i va acabar en 1.200. Però el top ten de la subhasta, dirigida per Manel Fuentes, va ser una curiosa proposta: passar un dia amb Ferran Adrià, per la qual es van pagar 12.000 euros! El cuiner (que dimarts obre amb el seu germà Albert el Tickets del Paral·lel) és tota una estrella mediàtica que va superar fins i tot un paquet que consistia a jugar un partit de futbol amb el dream team del 92 (s'ho va quedar el mateix hotel per 7.000 euros). En total es van reunir més de 60.000 euros per als projectes d'ajuda a la infància a través de l'esport de Cruyff en una gala que va comptar amb Txiqui Begiristain, Esteve Rabat, Jesús Angoy (gendre de Cruyff i exporter que es va quedar amb una samarreta de Valdés) i Joan Laporta, a qui es va trobar a faltar en la festa dels cinc anys de Polònia que es va fer divendres a Barcelona.

Ahir diumenge, però, a poques hores dels Oscar, l'espectacle era a la fira de Barcelona, ja que un dels perruquers més famosos de Hollywood, Michael Shaun, va fer una demostració en el context de la fira Cosmobelleza. La gràcia era veure com pentinava models que s'assemblaven a Penélope Cruz, Angelina Jolie, Cameron Diaz o Natalie Portman. Avui la cantant Edurne agafarà el protagonisme al presentar unes planxes per al cabell de la firma Artero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.