cultura

Joan Carles Colomer dedica cançons a Agullent

El nou treball compacte s'hi presenta a l'Auditori Josep Maria Bru el dissabte 16 d'abril

El segon CD de Juan Carlos Colomer, es presenta a Agullent aquest dissabte 16 d'abril a les 20h a l'auditori de la Casa de la Cultura, amb la col·laboració del grup Tirant de Rondalla. Un treball musical que inclou cançons en homenatge al seu poble d'adopció: Agullent.

A la meua serra” és el títol de la cançó que Juan Carlos Colomer ha dedicat a la serra d'Agullent en este segon CD. Un treball integrat per 19 cançons estructurades en dues parts: “Guarde al meu cor” i “La Música més nostra: Va de bo”. Al llibret, totes les peces estan introduïdes per una explicació de la seua motivació i finalitat.

El filòleg, Emili Casanova, ha estat l'encarregat de fer la introducció d'este treball discogràfic, que com ell bé explica, integra cançons compostes amb temàtica o caràcter tradicional, com una nadala o una cançó de bressol. A més, Colomer versiona peces tradicionals, i posa música a lletres com el poema Nit de les Fogueretes, de l'agullentí Ramon Haro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.