cultura

El detectiu Parker arriba a la literatura catalana

Ha captat abans milers de lectors en tot el món i ara l'edita Bromera

En aquesta ocasió, Parker s'enfronta a un cas de contraban : la mercaderia és desconeguda i molt més terrorífica del que ningú pot imaginar. Ningú, excepte Parker, qui coneix profundament la part més fosca del cor humà.

La frontera entre Maine i el Canadà és una línia porosa on tot és susceptible de passar de contraban: drogues, diners, armes, persones... En aquest punt s'està desenvolupant impunement una operació perillosa a càrrec d'exmilitars decebuts acabats de tornar de l'Iraq. La mercaderia és desconeguda i molt més aterridora del que ningú pot imaginar.

Vells dimonis visiten Parker en aquesta nova investigació que potencia el vessant sobrenatural que caracteritza les novel·les de John Connolly.

Amb Les veus, Parker haurà de formar una difícil aliança amb un home a qui tem més que a ningú. Amb aquest nou cas, Connolly enllesteix, una vegada més, una narració poderosa que dosifica magistralment la intriga amb un estil inconfusible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.