cultura

Tertúlia i aperitiu de sèrie negra

L'Editorial Trabucaire i Ràdio Arrels organitzen un encontre entorn del llibre ‘Agulleta i fil de vint' dels germans Carrera, dijous, 26 de maig, a partir de les sis de la tarda

La novetat editorial en català del passat Sant Jordi a la Catalunya del Nord va ser la novel·la policíaca Agulleta i fil de vint, dels germans Hyacinthe i Esteve Carrera. El llibre forma part de la col·lecció occitanocatalana Seria Negra de l'editorial Trabucaire. Com diu Pere Verdaguer en el pròleg, “vet aquí una novel·la policíaca de dos autors nous i naturalment ben avinguts, ja que són germans: Jacint i Esteve Carrera”. Una novel·la negra que transcorre de Perpinyà a la Costa Vermella i fins l'Alt Empordà, amb rerefons de projectes urbanístics, turisme de masses, i ambients tèrbols.

L'editorial, en col·laboració amb Ràdio Arrels, organitzen una tertúlia radiofònica i un aperitiu obert a tothom als estudis de la ràdio catalana de la Catalunya del Nord, al número 46 del carrer dels Agustins de Perpinyà el dijous 26 a partir de les sis de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.