Teatre

CALDES D'ESTRAC (Maresme)

Festival Poesia i + 2011

Donar valor afegit a la poesia

La Fundació Palau i Fabre repeteix el seu programa d'estiu d'activitats. Aquesta n'és la sisena edició. Sempre perseguint un cartell que vinculi activitats familiars amb, sobretot, poètiques i musicals, convida els nous espectadors a conèixer l'abast d'aquesta fundació creada pel mateix Josep Palau i Fabre, i que té una notable col·lecció d'obres de Picasso.

L'activitat va començar a finals de juny confrontant Palau i Fabre amb el poeta Joan Maragall. També hi haurà poesia, dijous a l'Ars Santa Mònica de Barcelona (Poesia i música japonesa), i el 22 de juliol (Nit de poetes) Les properes actuacions seran diumenge: a les set de la tarda la companyia Essela farà una representació de C., el petit llibre que encara no tenia nom, una adaptació dels textos de Juan A. Millán, i a les nou del vespre el Brossa Quartet de Corda interpretarà un repertori amb un títol prou il·lustratiu, Músiques de l'Holocaust.

Fins al 24 de juliol. A la Fundació Palau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.