cultura

Anna Roig i tot l'equip

Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien presentarà el seu segon disc, Bigoti vermell, el diumenge 2 d'octubre a la sala de cambra de l'Auditori de Girona (19 h, 14 euros), dins del festival Temporada Alta. Aquesta serà la presentació oficial del disc a les comarques gironines i inclourà com a convidats tots els músics que han col·laborat en el disc: Sergi Raya (harmònica), Raimon Benach (percussions), els vents de l'Always Drinking Marching Band i un quartet de corda. En total, seran una quinzena de músics, inclosos els titulars de l'Ombre de Ton Chien: a més d'Anna Roig (veu), els teclats i la melòdica de Carles Sanz, les guitarres elèctriques de Magí Batalla, el contrabaix i el baix elèctric de Carles Munts i la bateria de Ricard Parera.

Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda avui, a les 12 del migdia, a través dels terminals de Servicaixa i del telèfon 902 33 22 11.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.