Àngel Pairó reinterpreta els plats dels millors cuiners del món

Els quadres de l'artista olotí es poden veure a Can Vayreda de Santa Pau

A les propostes gastronòmiques dels top ten de The S. Pellegrino World's 50 best restaurants 2009, la frontera entre l'art i la cuina és molt difusa. En els seus quadres, Àngel Pairó converteix inequívocament en art els plats d'El Celler de Can Roca, El Bulli, Arzak i Mugaritz, per citar-ne uns quants. La proposta és doble, per a qui ha tingut la sort de menjar algun dels plats dels millors restaurants del món, ja que ara podrà veure'ls recreats i disfrutar-ne –no pas tastant-los– amb la resta de sentits. Per citar-ne només uns quants, hi ha una creació dels ous de guatlla amb toffee d'El Bulli, la patata coberta de trufa de Mugaritz, les crispetes d'all blanc amb suc de cogombre d'El Celler de Can Roca i el bonítol amb escates de ceba d'Arzak.

Una retrospectiva

En l'exposició de Can Vayreda, Àngel Pairó hi fa una retrospectiva dels seus treballs per mostrar l'evolució del seu estil, des del paisatgisme i els paisatges amb volums fins a les creacions més recents i prèvies a les reinterpretacions de plats de cuiners famosos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSICA

El 25è Mercadisc guixolenc, fira de col·leccionistes musicals, diumenge

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El museu que recupera l’art de la censura soviètica

Nukus (Uzbekistan)
CRÒNICA

Amors còsmics a Tàrrega, de nou

COMUNICACIÓ

Un nou concurs musical i el retorn dels Òscars, entre les novetats del 3Cat

SANT JOAN DESPÍ

El Truffaut estrena temporada amb un cicle d'Alfred Hitchcock

GIRONA
MÚSICA

Cancel·len el festival Reggus d’aquest cap de setmana per la pluja

REUS
Cultura

Identificada una punta de llança de fa més de 50.000 anys a l’Abric Romaní de Capellades

Capellades

L’Ajuntament rep en cessió ‘Retrat de Miquel Oliva Vilar’, de Ricard Guinó

GIRONA
Jordi Savall
Músic

“La música és el camí més curt per dialogar amb altres cultures”

Bellaterra