cultura

Comèdia de suspens rural

Xavier Pujolràs arriba a Temporada Alta amb ‘Conseqüències del pim pam', estrenada a Barcelona

Es tracta d'una comèdia d'intriga, de l'estil d'un capítol de ‘La dimensió desconeguda'

L'actor, director i autor de la Cellera de Ter, Xavier Pujolràs, presenta avui (21 h), a l'Auditori de La Mercè, la peça de suspens i humor Conseqüències del pim pam, que va obrir la temporada de la Sala Muntaner de Barcelona, que coprodueix l'espectacle juntament amb Microgènia, companyia integrada pel mateix Pujolràs i les actrius Lina Lambert i Montse Esteve. Tots tres intèrprets completen el repartiment d'aquest espectacle, escrit i dirigit per Pujolràs, amb l'ajudantia de direcció a càrrec Josep Maria Miró.

Ja és un clàssic en les peces de Pujolràs el fet que no es puguin revelar gaires coses de la trama, ja que és un autor que es deleix per crear expectatives en el públic, pels girs argumentals, i Conseqüències del pim pam no és aliena a aquesta tendència. L'obra explica la història d'una, la Berta i l'Ignasi, que viuen a la muntanya una mica apartats de la civilització, i que esperen una visita molt important. També esperen la Laura, una policia rural que ha vingut amb un propòsit molt concret. Malgrat tot, cap dels tres protagonistes no s'espera com acabarà la nit: descobrint les imprevisibles Conseqüències del pim pam. Es tracta d'una comèdia d'intriga, a l'estil d'un capítol de La dimensió desconeguda, però esquitxada d'humorades, a l'estil d'altres peces com L'última habitació o El despatx, però incorporant-hi la comicitat d'Alopexidin, totes tres peces escrites pel mateix Xavier Pujolràs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.