cultura

Tavernes celebra una jornada sobre el valencià

Ha estat organitzada per la Taula de Filologia Valenciana amb el suport de l'Acadèmia Valenciana i Caixa Popular

La Taula de Filologia Valenciana organitza per primera vegada a Tavernes de la Valldigna una “Jornada sobre el valencià”, en concret la tercera edició que se celebra.

L'esdeveniment serà el dissabte, dia 22 d'octubre, a partir de les 10 del mati a la Casa de la Cultura. Les intervencions es centraran en la pedagogia (llengua i literatura) l'ús social i normativa.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Cultura, Pilar Altur i el regidor delegat en Matèria de Promoció Lingüística , Josep Llácer, seran els encarregats, junt amb els representants de la Taula de Filologia Valenciana, de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i de Caixa Popular, de la inauguració de l'acte i del lliurament dels premis.

Els premis s'atorgaran a “A la llum del Procés de Bolonya: ¿És superior l'educació superior?” de José Luis González Geraldo, de la Universitat de Castella-La Manxa (Conca) i a “¿Com s'ensenya el valencià? La perspectiva d'una alumna castellano-parlant”, de M. Carmen Barcos, de la Universitat de València, Ajuntament d'Almàssera / Museu de L'Horta.

La III Jornada sobre el Valencià comptarà amb la presentació de diferents comunicacions. La jornada conclourà amb uns treballs didàctics i una presentació de llibres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.