cultura

Xirivella es prepara per a la mostra de pallassos

La 18ª edició acull del 8 al 20 de novembre, 20 companyies, 7 espectacles i 34 funcions vingudes d'Alemanya, Argentina, Bèlgica, Itàlia diversos punts de l'Estat

Un any més, i amb aquest ja en van 18, la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella, aposta per fer-li front a les dificultats econòmiques a base d'una sèrie d'espectacles que ajuden a aclarir la ment.

Aquesta nova edició, es presenta amb una bona dosi de propostes innovadores que han de recòrrer el municipi i visitaran jardins, parcs i places de la vila, amb l'objectiu que totes les persones gaudisquen de la màgia de la rialla.

Companyies d'Argentina, Bèlgica, Itàlia i Alemanya, comparteixen programa amb d'altres de l'Estat, durant dues setmanes a aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta, amb la finalitat d'acostar la màgia del clown a escolars i a públic en general, mitjançant la coneguda “Mostreta”.

Posteriorment, en dos caps de setmana, tindrà lloc el desenvolupament de la programació d'espectacles per a tots els públics i activitats relacionades amb el món del pallasso, que s'hi desenvoluparan al Teatre de Xirivella i a les places i carrers del municipi.

Aquesta edició comptarà, com cada any, amb una bona dosi d'equilibristes, malabaristes, músics i clowns en general. Però a més de tot això, la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella mostrarà la cara més solidària i col·laborarà amb les onegés Pallassos sense Fronteres, Metges sense Fronteres i Pallassospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Música

‘Això és l’estiu’, la nova cançó de Flashy Ice Cream amb The Tyets

barcelona
poesia i música

Poemestiu portarà Màrius Serra, Santi Arisa i Miquel Pujadó a diversos pobles empordanesos

darnius
Cultura

Mor Shelly Duvall, protagonista de ‘The Shining’ de Stanley Kubrick

Comença la rehabilitació de les cobertes del museu de la Necròpolis de Tàrraco

tarragona
comunicació

Referents del món de la cultura s’alien amb el 3Cat per a generar contingut en català

FESTIVAL GREC

Sílvia Munt posa l’amor de parella al límit a ‘Les mans’

BARCELONA
patrimoni

Les obres a la Rambla destapen una de les portes d’entrada de la ciutat medieval

Barcelona
fotografia

El Visa pour l’Image exposa dues mostres a Girona

Girona
guardons

Antoni Segura rep un dels premis Joan Lluís Vives

Barcelona