cultura

Llibres, música i humor en la Fira del Llibre de Cocentaina

Enguany se celebra la IIª edició de forma paral·lela a la gran cita de la Fira de Tots Sants

Després de l'èxit de la primera edició, la Fira de Tots Sants de Cocentaina repetirà enguany amb la Fira del Llibre, que celebra la segona edició. Aquesta vegada, participen onze editorials i llibreries, entre els dies 29 d'octubre i 1 de novembre.

Com en 2010, la Fira del Llibre per Tots Sants arriba carregada de presentacions i actes d'animació lectora. En la jornada inaugural, seran Francesc Mompó i Mercè Climent els que presenten la seua obra a quatre mans, Somiant amb Aleixa , com també Ivan Carbonell i Els papers àrabs.

Diumenge 30 serà el torn del català Màrius Serra, escriptor i periodista col·laborador a El Punt-Avui. Xavi Sarrià i Obrint Pas el seguiran amb la presentació del llibre-disc Coratge. De matí, Lliris Picó presentarà L'olor dels crisantems.

Com a novetat, la segona edició de la Fira del Llibre de Cocentaina ha reservat una jornada completa als autors locals. Salomé Moltó, amb Retazos históricos de la Postguerra; Milagro Prats amb Mi Como; Marisa Abad amb Música de fondo; Joan Jordà, Mostra de poesía; David Tortosa amb Juego de niños i Victoria Romero, amb La sala del tiempo, tindran l'oportunitat de presentar les seues respectives obres al llarg de dilluns. A més, Xavi Castillo presentarà Això ho pague jo!

Finalment, la jornada de l'1 de novembre inclou les presentacions d'Isabel Canet, La copa dels orígens; Alfons Llorenç amb El sant del dia; Irene Verdú, El ratolí i les disfresses i Silvestre Vilaplana amb Les cendres del cavaller.

En total, unes trenta editorials estaran presents en la Fira del Llibre de Cocentaina, consolidada després de la primera edició ara fa un any. Entre altres, participaran Marfil, Bromera, Bullent, Andana o el Gremi d'Editors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.