cultura

Schubert al Ridaura

El Fòrum de Santa Cristina d'Aro, que generalment organitza els concerts del seu cicle de música de cambra a l'església de la localitat baix-empordanesa, canvia avui d'escenari per rebre l'Orquestra de Cambra de la Schubertíada de Vilabertran, que actuarà al nou Espai Ridaura, un auditori inaugurat fa pocs mesos que obre noves perspectives de programació per al Fòrum. El concert començarà a les 8 del vespre i el preu de l'entrada és de 10 euros –8 per als socis del Fòrum, alumnes de l'escola de música i jubilats–, i 1 euro de cada entrada es destinarà a La Marató de TV3.

La concertino francesa Muriel Cantoreggi dirigirà l'orquestra en la interpretació de l'Obertura en do menor, D8 (1811), de Franz Schubert; el Divertimento per a orquestra de cordes, Sz. 113, BB118 (1939), de Bela Bartók, i el Concert núm. 1, en sib major, per a violí i orquestra K207 (1775), de Wolfgang Amadeus Mozart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.