Teatre

BARCELONA (Barcelonès)

Cinc anys d'Alba Sarraute

La diva mira a Yukali?

Alba Sarraute és una clown difícil de classificar que celebra el cinquè aniversari com a artista als escenaris. El Sant Andreu Teatre ha volgut celebrar-ho programant els seus dos darrers espectacles: Mirant a Yukali, fins a l'1 de gener (Premi del públic a Fira Tàrrega 2009 i Premi del Jurat al Festival de Pallasses d'Andorra 2009), i Soy la otra (La diva), del 6 al 15 de gener. També al vestíbul es farà una exposició que permetrà conèixer les múltiples facetes d'una pallassa que trenca amb els convencionalismes i les disciplines. Des de demostrar l'acrobàcia fins a flirtejar amb un saxo o ser contundent en el seu discurs, en què, per començar, no es perdona ni a ella mateixa.

El 14 de gener, amb motiu de l'aniversari de la companyia, es farà una funció especial de Cabaret Ambulant, la nova proposta work-in-progress de la companyia. Sarraute torna a contagiar el SAT! de frescor.

Fins al 16 de gener. Sant Andreu Teatre (SAT!).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.