cultura

Bromera edita el Premi Enric Valor de novel·la

Es tracta d'un nou títol d'Anna Moner que ha estat inclós a la col·lecció “l'Eclèctica”

A uns dies de les festes de Nadal, l'editorial d'Alzira acaba de publicar un nou títol de la col·lecció l'Eclèctica que ha estat premiat amb el guardó Enric Valor de Novel.la.

Es tracta d'un treball d'Anna Moner que ens submergeix en una espiral d'obsessions i bogeria per a mostrar-nos el costat més fosc de la recerca del coneixement i la perfecció a través de les memòries de Fabrizzio Scarpa, un prestigiós cirurgià italià del segle XVIII fascinat pels cossos deformes, que s'instal·la a la ciutat de València.

Aquest cirurgià manté una estranya relació amb Brunel·la, la seua bella deixebla, i el jove i peculiar Zacaries. Els sòrdids experiments secrets que duen a terme creen una atmosfera obscura que es completa amb uns personatges psicològicament complexos i plens de sentiments contradictoris.

Distingida amb el Premi Enric Valor de Novel·la, Les mans de la deixebla ens convida a reflexionar al voltant dels efectes secundaris de determinades pràctiques dutes fins a límits insospitats.

L'autora

A.B.

Anna Moner, nascuda a Vila-real l'any 1967, és artista i llicenciada en Història de l'Art. La seua obra s'ha exposat a l'Estat espanyol i a França.

La seua passió per l'escriptura s'ha fet palesa amb la publicació d'articles en revistes especialitzades com Serra d'Or o Mètode.

L'any 2006, va obtenir amb La Venus i el lliri, el Premi de Relats de Dones de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, certamen que ha tornat a guanyar en 2010, amb Les finestres de l'ànima.

És coautura de l'obra teatral La morta enamorada. Amb Les mans de la deixebla, la seua primera novel·la, ha guanyat el Premi Enric Valor de Novel·la d ela Diputació d'Alacant 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.