cultura

Poetes contemporanis d'Andorra, l'Alt Urgell i la Cerdanya a Perpinyà

La mostra UdArt Poesia (2010-2011) va esdevenir itinerant un cop finalitzada la seva programació a la universitat d'Andorra

L'exposició UdArt Poesia, que fa un recorregut per l'obra de 41 poetes contemporanis d'Andorra, l'Alt Urgell i la Cerdanya, serà inaugurada dijous 5 d'abril, a les sis de la tarda a la Casa dels Països Catalans, a la Universitat de Perpinyà Via Domícia (UPVD), seu de l'Institut Francocatalà Transfronterer (IFTC) i de la delegació territorial de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).

Coorganitzat per la professora Míriam Almarcha (UPVD) en el marc del cicle de conferències Aspectes actuals d'Andorra, l'acte inaugural comptarà amb la participació del responsable de Comunicació de la Universitat d'Andorra (UdA), Univers Bertrana, comissari de l'exposició, i de la poetessa Teresa Colom.

La mostra UdArt Poesia (2010-2011) va esdevenir itinerant un cop finalitzada la seva programació a l'UdA i després d'haver estat exposada a la sala del Prat Gran d'Escaldes-Engordany en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana 2011. Es va instal·lar l'agost del 2011 a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent, i posteriorment va ser acollida a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, a la Seu d'Urgell, fins al 29 de febrer de 2012, on va rebre visites pedagògiques de tots els centres educatius de la comarca. Es preveu que més endavant UdArt Poesia també es pugui visitar a Puigcerdà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.