cultura

La conselleria de Cultura repta l'ajuntament de Gandia

El PP no ha sabut complir les promeses realitzades en el programa electoral presentat les passades eleccions locals

La Conselleria de Cultura ha fet arribar a l'Associació Arc de Mig Punt, el requeriment adreçat a l'Ajuntament de Gandia perquè complisca amb la seua l'obligació de conservació de l'ermita de Sant Vicent i de la capella de l'Assumpció.

Davant el lamentable estat que presenten els dos edificis, la Conselleria demana a l'Ajuntament de Gandia que, com a primera administració responsable, aplique les mesures de gestió i disciplina urbanística front a tercers, inclòs el règim sancionador, conforme a la legislació patrimonial i urbanística.

L'Arc de Mig Punt, Associació per a la memòria i el patrimoni ha sol·licitat repetidament que s'efectuen obres d'urgència als dos edificis, qualificats legalment de Monuments d'Interès Local, ja que la seua situació és molt greu i podrien caure de forma imminent. Amb aquesta petició l'associació no fa més que exigir el compliment de les promeses electorals que el Partit Popular va fer a la ciutadania en el seu Programa Electoral .

Per últim, aquesta associació que vetlla pel patrimoni, vol recordar que la inactivitat per part de l'Administració, quan comporta l'incompliment de les seues obligacions urbanístiques, pot constituir un delicte tipificat al Codi Penal com a prevaricació per omissió (article 320.1). Serveix com a exemple il·lustratiu la investigació oberta per la fiscalia en el cas de l'enderrocament de la Casa del Plevà a Oliva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.