cultura

Burjassot celebra una austera Gala de Premis Estellés

La dotació dels dos premis que es lliuraran fa un montant de 12.000 euros

El dijous 26 d'abril en la vesprada, serà el moment en que aquesta localitat del vessant Nord de la comarca de l'Horta retrà un homenatge al poeta del poble, Vicent Andrés Estellés al Centre Cultural Tívoli.

S'ha previst l'inici d'aquesta activitat cultural amb la projecció d'alguns fragments del documental Poeta de meravelles, Vicent Andrés Estellés i l'actuació de Miquel Pujadó i Olga Suarez, que interpretaran l'obra Dos entre tants: el verí d'Estellés.

La segona part de la nit, se centrarà en la cerimònia de lliurament dels premis i és així com l'alcalde de la vila, Jordi Sebastià, entregarà el Sitge Commemoratiu al guanyador d'aquesta edició, que ha recaigut en el poeta valencià Rubén Luzón Díaz.

També es lliurarà el VI Premi de Narrativa Científica que s'atorga en col·laboració amb la Universitat de València Estudi General. Un guardó dotat amb 3.000 euros que ha recaigut en el doctor en Belles Arts i llicenciat en Història Contemporània, José Antonio Gordillo Martirell.

Enguany, la municipalitat d'aquest poble ha decidit imprimir mesures d'austeritat que s'hi veuran impreses sobre les formes del propi acte i el seu desenvolupament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.