cultura

L'Escola Municipal de Teatre de Silla fa el tancament de curs

L'espectacle, basat en l'obra d'Eugène Ionesco, va representar-se durant tot el cap de setmana

Aquest cap de setmana ha tingut lloc, al teatre municipal de Silla, la representació de “1, 2, 4 i 3”, l'espectacle que els més joves de l'Escola Municipal de Teatre (EMT) han estat preparant durant tot el curs.

L'obra, que va representar-se divendres, dissabte i diumenge, ha estat dirigida pel professor i director Benja Domènech. L'espectacle d'enguany ha estat basat en el llibre “Contes” d'Eugène Ionesco, un dels autors francesos més singulars i innovadors del segle XX. El teatre de l'absurd ha sigut, en definitiva, el tema principal que han tractat els alumnes de l'Escola Municipal.

El muntatge del grup més jove de l'EMT ha estat representat pels actors Eduardo Alba, Carmen Crespo, Alba Navarro i José Rodríguez. Els quatre protagonistes van fer gaudir al públic d'una obra entretinguda i divertida, dirigida a persones de totes les edats. Així, l'adaptació del text de Ionesco, feta per Benja Domènech, ha fet arribar als veïns i veïnes de Silla que s'aproparen a veure l'espectacle una sèrie de contes, en clau familiar, “d'allò més absurd”.

A banda, els més majors de l'EMT ja estan preparant la seua obra, també basada en el teatre d'aquest autor francès. “Jocs de massacre” es representarà al teatre de la plaça a finals del mes de juny, quan es donarà per clausurat definitivament el curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.