cultura

La Comissió de Festes de Banyeres convoca un concurs de sainets festers

La iniciativa que ha partit de la colla Sant Jordi ha estat concebuda com una forma de promoció de les festes

La Comissió de Festes de St. Jordi de Banyeres de Mariola ha donat a conèixer les bases del 1r Concurs de sainets festers o comèdia d'ambient fester, convocatòria que es fa extensible a tots aquells autors/es majors de 16 anys que desitgen participar en el mateix.

Entre els principals aspectes recollits en les bases es contempla que cada autor puga presentar un màxim de 2 obres inèdites que hauran de tindre una durada mínima de representació de 50 minuts, mentre que la màxima ha quedat establerta en 90'. L'obra guanyadora rebrà un premi únic valorat en 1.000 € i haurà d'estar escrita en valencià amb la possibilitat d'incloure expressions del valencià col·loquial, o bé amb pròpies d'aquesta zona geogràfica.

El termini de presentació finalitza l'1 d'octubre de 2012, podent-se consultar les bases d'una forma més completa al web municipal www.portademariola.com

Amb aquest concurs de sainets festers, la Comissió de Festes de St. Jordi aposta per una de les formes de promoció de la festa a la usança tradicional de la veïna localitat d'Alcoi on el sainet fester posseeix un gran arrelam de més de 30 anys, tenint en la figura del ja desaparegut periodista Armando Santacreu el màxim exponent d'aquesta manifestació festivo-cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.