cultura

Isabel-Clara Simó i la falla Na Jordana miquelets d'honor d'enguany

La Societat Coral El Micalet lliurarà els guardons en el 25 aniversari de la seua institució

Quan es complixen 25 anys dels Premis Miquelet, els prestigiosos guardons Miquelets d'Honor Individual i Col·lectiu que lliura la Societat Coral, ha decidit atorgar-los a l'escriptora i periodista Isabel-Clara Simó i a la Falla Na Jordana, respectivament.

A més a més, les bases de la 25ª edició dels Premis Miquelet 2012 ja estan enllestides i s'ha obert el termini per a la recepció d'originals.

Nascuda a Alcoi (Alacant), Isabel-Clara Simó “és un referent cabdal dins la cultura del País Valencià, amb una producció literària destacadíssima, sense oblidar la defensa de la nostra llengua tant a sovint maltractada”, ha comentat el president de la SC el Micalet, Tonetxo Pardiñas.

D'altra banda, el Miquelet d'Honor col·lectiu 2012 és per a la Falla Na Jordana, “com a exemple del treball pels nostres valors culturals, des de la festa i amb la llengua com a vehicle conductor”, ha explicat Pardiñas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.