cultura

maresme

Prop de 800 persones visiten el castell de Vilassar de Dalt

Calculen en un 30% els visitants locals i la resta són d'arreu de Catalunya

La possibilitat de veure per dins i per primera vegada el castell medieval de Vilassar de Dalt va atraure aquest cap de setmana prop de 800 persones al municipi. Els responsables de les visites, l'empresa Tanit Didàctica i Difusió Cultural, ha informat que un total de 756 persones es van desplaçar fins a la població per participar en alguna de les visites organitzades durant el cap de setmana. D'aquestes, segons les dades facilitades, al voltant d'un 30% eren veïns del municipi i la resta provenien sobretot de Barcelona i de la zona sud del Maresme, especialment de Mataró, Vilassar de Mar i Premià de Mar. També hi ha hagut gent d'Arbúcies, Sant Cugat, Badia, Sabadell, Cornellà, Sant Hilari, Sant Pere de Vilamajor, Granollers, Lleida, i fins i tot de Madrid, Caceres, Zaragoza i altres.

L'èxit de l'experiència fa preveure que es mantindrà quan sigui possible una segona visita al castell, pactada segons l'acord amb els propietaris, durant el mes d'abril i coincidint amb la festa major local dels Sants Màrtirs. El castell de Vilassar de Dalt conserva l'estructura medieval en més bon estat de tot el Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.