cultura

La Diputació s'uneix a l'Any Estellés de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

L'AVL va declarar 2012 com l'Any Estellés cita on també hi participa l'ajuntament d'aquesta vila de la comarca de l'Horta

A través de nombroses activitats, que començaran a partir del mes de setembre, l'AVL homenatjarà l'escriptor i periodista burjassoter; activitats a què s'ha unit la Diputació de València aprovant de forma unànime per tots els grups polítics la proposta presentada pel diputat de Burjassot, de Bloc-Compromís, Emili Altur, per a recolzar la celebració d'aquest any cultural en el seu honor.

El text de la proposta arreplega adherir-se i recolzar els actes de l'Any Estellés, organitzats per l'AVL i l'Ajuntament de Burjassot, canalitzats a través de la Fundació Vicent Andrés Estellés.

La proposició ha sorgit de la moció presentada en l'anterior comissió de Cultura per part d'Emili Altur i Mena, diputat de Bloc - Compromís en l'ens valencià i Regidor d'Hisenda en l'Ajuntament de Burjassot, amb l'objectiu de col·laborar amb altres institucions i entitats en la projecció exterior del poeta i de la seua obra, així com en l'organització d'un congrés o reunió científica.

En el ple de la Diputació han estat presents també l'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, el també diputat pel PSPV José Ruiz, la filla i el gendre del poeta, Carmina Andrés i Vicent Anyó, el cantant Paco Muñoz, així com responsables municipals de l'Horta, per a mostrar el seu agraïment per aquesta mostra de suport de la corporació provincial a esta iniciativa, que anomena escriptor de l'any a una de les grans figures literàries valencianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.