cultura

Arc de Mig Punt insta l'ajuntament de Gandia a restaurar l'ermita Martorell

La Diputació ha obert la convocatòria per a obres d'aquesta mena i Gandia no ha fet cap comanda pel moment

Inexplicablement, Gandia mai no s'ha acollit a aquestes subvencions tot i tindre diversos edificis necessitats d'obres urgents: la capella de l'Assumpció, l'ermita de Sant Vicent, l'església del Beat o l'ermita de Martorell, exemples sobradament coneguts per la ciutadania.

Arc de Mig Punt, una associació de caràcter cultural que actua sobre la restauració i reconstrucció de monuments i indrets considerats d'interés, considera que la Diputació ofereix una oportunitat de recuperar el patrimoni, que de cap manera no s'ha de deixar passar, ja que els edificis esmentats poden caure en qualsevol moment. I, en eixe cas, a la terrible pèrdua patrimonial i material es podria afegir alguna lamentable desgràcia personal si algun vianant es veiera afectat accidentalment per l'enfonsament dels edificis.

Vist que d'aquest quatre edificis en perill d'enderrocament el que està en situació més greu és l'ermita de Martorell i que, a més, és propietat municipal, Arc de Mig Punt proposa que les ajudes se sol·liciten immediatament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.